CATRICE TREASURE TROVE | BLAZE OF GLORY SZEMHÉJPÚDER PALETTA

Bár a hétköznapokon nem szoktam túl izgalmasan sminkelni - általában egy kis BB krémmel, szempillaspirállal, pirosítóval és szemöldökformázással letudom a dolgot - a szemhéjpúder paletták mindig képesek levenni a lábamról. Főleg a natúr paletták. Idén szerettem volna egy "komolyabb" darabot beszerezni, első körben az Urban Decay valamelyik Naked palettájára gondoltam, de folyton lebeszéltem magam róla, mondván, hogy úgysem tudnám kihasználni rendesen. Aztán a legutóbbi Mülleres túrámon megláttam a Catrice limitált kiadású Blaze Of Glory szemhéjpúder palettáját, és rögtön szerelembe estem vele.
A csomagolása eléggé egyszerű, engem leginkább az általános iskolai vízfestékekre emlékeztet. A külcsín egyszerűségéért viszont kárpótol az, hogy nagyon masszív műanyagból készült, és tökéletesen záródik, így abszolút utazásbiztos. A mérete egy 8-as palettához képest szerintem teljesen korrekt, egy nagyobb neszesszerbe simán belefér, így akár napközben is könnyedén magunkkal tudjuk vinni.

A palettában 8 egymással harmonizáló földszín kapott helyet, amiből 3 matt, 3 szaténfényű, és 2 csillámosabb. A különböző színek és textúrák miatt az egyszerű, nappali sminkek mellett drámaibb, alkalmi makeup-ot is el lehet vele készíteni.
A felső sorban egy matt bőrszín, egy fényes gyöngyházszín, egy csillámos pezsgőszín, és egy fényes szürkésbarna árnyalat kapott helyet, míg alul egy matt sötétbarna, egy fényes melegebb barna, egy csillámos arany és egy matt fekete színt találunk.

A lenti színmintákat BB krémre festettem, a csillámos színeket leszámítva mindegyik két húzással készült. Az arany és pezsgőszínű egy kicsit gyengébben teljesített, de az összes többi szerintem nagyon szépen pigmentált. A matt és a szaténfényű színek mind-mind nagyon puhák, mondhatni már krémes állagúak, és szerencsére egyáltalán nem porolnak. A két csillámos szín egy picit "karcosabb" és úgy vettem észre, hogy azok azért potyognak is rendesen, építeni viszont ezeket is elég jól lehet, úgyhogy összességében minden színt ki lehet benne használni.
A palettát a Treasure Trove kollekció tagjaként limitált ideig tudjátok megvásárolni a Müller (és talán a DM) drogériákban 2.500 Ft körüli áron. Én egy nagyon jól kihasználható darabnak érzem, amibe érdemes invesztálni azoknak, akik szeretik a természetes sminkeket, és egy jól kombinálható, kompakt méretű, kiváló ár/érték arányú palettát keresnek. 


Nektek, hogy tetszik a Catrice Blaze Of Glory szemhéjpúder palettája? Melyik a kedvenc szemre való palettátok? Ti milyen sminket viseltek leggyakrabban a hétköznapokon?


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése