AVON ULTRA COLOUR LIP BOLD - UNTAMED HEART

A hidegebb hónapok beköszöntével egyre szívesebben nyúlok sötétebb színű rúzsokért, legalább is ilyenkor minden üzletben ezeket nézem meg először, merthogy használni azért még mindig nem nagyon tudom őket a dolgos hétköznapokon. Egy-egy különlegesebb alkalomra viszont szeretem erősebb rúzzsal hangsúlyozni az ajkaimat, idén Karácsonykor például ezt a csodaszép mélybordó árnyalatot viseltem az AVON-tól, ami egyébként az Untamed Heart névre hallgat, és az Ultra Colour Lip Bold család tagja. Ma őt szeretném Nektek bemutatni. 




A Blush Brights-hoz hasonlóan ennél is "ablakos" megoldást kapott a kupak, így ha több hasonló rúzsunk is van, egyszerűbben, és gyorsabban megtalálhatjuk a keresett színt, hiszen nem kell mindegyikről levenni a kupakot és kitekergetni, elég csak "bekukkantani" a kupakon keresztül.

Az állaga nem annyira krémes és gazdagon tápláló, mint a korábban próbált AVON rúzsnak, viszont ez a formula is egészen szerethető. A finise pedig inkább fényes, úgyhogy aki a matt rúzsokat kedveli jobban, annak érdemesebb más családból választania. 

A pigmentáltsága szerintem nagyon jó, a lenti színminta 2 húzással készült, illetve az ajkaimon is 2 rétegben láthatjátok. Nem tudom, Ti észrevettétek-e már, de én gyakran tapasztalok olyat a sötétebb rúzsoknál, hogy itt-ott foltos lesz a végeredmény, mert nem fed tökéletesen a rúzs, de szerencsére itt nem volt ilyen probléma. 




Tartósság tekintetében átlagosnak mondanám, evés- ivás nélkül nagyjából egy 3 órát bír ki mozdulatlanul, utána már szépen kezd kopni. De akkor sem tűnik el maradéktalanul, az ajakfilcekhez hasonlóan ez is "beszívódik" a bőrbe, és miután már a fényes réteg lekopott, még jó pár órán át színezi az ajkakat.

Egészen kellemes érzés viselni, a  könnyű állagnak köszönhetően nem képez vastag réteget az ajkakon, így szabadon tud lélegezni alatta a bőr.




Összességében véve én nagyon megszerettem az AVON Untamed Heart színmegújító rúzsát, és alig várom azokat az alkalmakat, amikor viselhetem. A Pupa I'M Matt Lip Fluid-ja mellett ez a másik nagy kedvencem az utóbbi hónapokban. Az ára is nagyon baráti, 1.699 Ft-ba kerül teljes áron, most viszont akciósan 1.149 Ft-ért lehet hozzájutni az AVON honlapján, úgyhogy ha szeretnétek kipróbálni, ez egy szuper alkalom rá.


Nektek, hogy tetszik ez az árnyalat?  Ti milyen színű rúzsokat viseltek szívesen a téli hónapokban?


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése