MODERN DOLGOZÓSZOBÁK

Habár az esetek többségében egy albérletet nem lehet annyira az egyedi ízlésünknek megfelelően berendezni, mint a saját lakásunkat, otthonunkat, azért álmodozni és inspirálódni még ér. Sőt! Én az utóbbi időben modern dolgozószobák után kutattam, amikből most Nektek is szeretném megmutatni a kedvenceimet, bízva abban, hogy talán fel tudtok majd belőlük használni egy-két ötletet.




Bár nekünk még kicsit odébb van a saját otthon projekt, azt már most eldöntöttem, hogy egy kis dolgozó asztalkát mindenképpen ki szeretnék majd magamnak alakítani. Egy csendes, világos sarkot, ahová elvonulhatok egy kicsit, ahol ki tudom élni a kreatív vágyaimat, és esetleg még sminkes részleggé is át tudom alakítani. Mint szinte a legtöbb dolognál az életben, itt is az apró részletek adják a fűszert. Akár a letisztultabb, minimál stílusnál maradunk, akár 'színesben gondolkodunk', egy-két kép, egy csokor virág, néhány motiváló idézet, egy kellemes textil, egy klassz falmatrica és az egész máris sokkal hangulatosabb lesz. Nézzétek csak. (A képek kattintásra nőnek!)




Akkor sem kell lemondanunk a saját modern dolgozószobánkról, ha kisebb hely, vagy alacsonyabb büdzsé áll a rendelkezésünkre, ugyanis egy-két kreatív ötlettel a legkisebb helyeket is nagyon klasszul ki lehet használni, és otthonossá lehet tenni. Mutatok is néhány egyedi megoldást.


A képek forrása: Pinterest


Nektek, hogy tetszenek ezek az ötletek? Igénylitek a saját dolgozósarkot? 
Tervezitek esetleg, hogy kialakítotok magatoknak egy hasonlót?


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése