ŐSZI DEKORÁCIÓK A LAKÁSBAN

Habár már javában tombol az ősz, úgy gondoltam, még mindig nem késő őszies hangulatúvá varázsolni a kis otthonunkat. Szorgosan gyűjtögettem Pinterestről a különböző dekorációs ötleteket, amik közül a kedvenceimet most Veletek is szeretném megosztani. Hátha valaki hozzám hasonlóan kicsit megcsúszott a szépítgetéssel.




Ha lakásdekorálásról van szó, nálam első körben mindig a gyertyák jönnek szóba. Ezekkel ugyanis különösebb erőfeszítés nélkül is hangulatossá varázsolhatjuk a környezetünket. Az őszi szezonban a termésekkel díszített verziók a kedvenceim, már csak azért is, mert nem kell értük "egy vagyont" kifizetni, hiszen a hozzávalókat egy-egy séta során is össze lehet gyűjtögetni.




A terméseket nemcsak gyertyák díszítőelemeként tudjuk felhasználni, hanem akár önmagukban is. Az apró bogyós termésű ágak gyönyörűen mutatnak egy egyszerű vázában, vagy akár koszorúként összetekerve, a falevelekből pedig egészen egyedi fali dekorációkat készíthetünk ha például megszórjuk őket egy kis glitterrel. De egy letisztult képkeretben, vagy akár egy faágra felfűzve is könnyedén fel tudjuk velük dobni az otthonunkat.




Ha nem akarjuk túlbonyolítani a dekorálást, egyszerűen pakoljunk meg egy tálkát különböző termésekkel - például tobozzal, makkal, dióval, vagy dísztökkel - és ezekből helyezzünk el néhányat a lakás központi részein. Akkor sincs gond, ha nincs lehetőségünk magunknak összegyűjteni a hozzávalókat, ugyanis az üzletekben már pár száz forintért lehet kapni előre összeállított csomagokat.

A termések mellett a vastag, puha, színes plédek és párnák is klassz díszítőelemei lehetnek az otthonunknak. Régen soha nem szerettem, ha egy-egy takaró elöl maradt, mert attól mindig olyan rendezetlennek tűnt a szoba. Most viszont kifejezetten tetszik a "hanyagul kinnfelejtett" takarók és párnák összhangja, úgyhogy a Glamour napokon én is beszereztem egy csodaszép, tört-fehér szőrmés darabot az F&F Home-ból.

Bár már lassan minden üzletben kikerülnek a karácsonyi csecsebecsék, még javában találni őszi dekorációkat is. Éppen ezért összegyűjtöttem néhányat a kedvenceim közül, amik szerintem tökéletes kiegészítői lehetnek az őszi hónapoknak.







Ti állandó dekorációt használtok az otthonotokban, vagy mindig az aktuális évszakhoz illesztitek azt? Melyik a kedvencetek a fenti ötletek közül?




Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése