KARÁCSONYI KÍVÁNSÁGLISTÁM

Az idei karácsonyi kívánságlistám nem túl hosszú, viszont annál velősebb. A szívem vágyai bőven meghaladják azt a lélektani összeget, amennyit bárkitől is elvárnék, hogy rám költsön, úgyhogy ez inkább csak afféle iránymutatás magamnak, hogy mi(k)ért kell spórolnom mostanában. Habár néhány ajándékötletes poszt (1, 2) már született a blogon - és jó pár tervben van még - talán ebből is tudtok ötletet meríteni saját kívánságlistához, vagy anyukátok, húgotok, nővéretek, nagymamátok, esetleg barátnőitek megajándékozásához.



Annyira régóta keresek már egy igazán meleg kesztyűt, hogy azt el sem tudjátok képzelni. Minden évben beújítok egy-egy új párat, bízva abban, hogy az lesz a tökéletes darab, amiben végre nem fagynak le a kacsóim, de eddig mindig mellé nyúltam. Lassan eljutok arra a szintre, hogy az sem érdekel, ha csúnya, csak meleg legyen. Ez a fekete cipzáras darab a H&M-ből mondjuk szerintem kifejezetten csinos, és mivel bőr, talán nem is fáznának benne a kezeim. Minden esetre, ha van tippetek igazán meleg kesztyűre, nagyon örülnék, ha megosztanátok velem, hogy hol lenne érdemes szétnéznem.


Már az év eleji kívánságlistámon is szerepelt egy ezüst nyaklánc, amit azóta még nem sikerült beszereznem, így ezt továbbra is talonban tartom. A Pandora honlapján találtam egy szép kis 'finom' láncot, de ez olyan, amit mindenképpen felpróbálnék vásárlás előtt. Talán most karácsonyra sikerül majd a fa alá varázsolnom ezt a szépséget.


Mostanában egyre jobban nyitok a különféle fürdőkülönlegességek irányába. A Bomb Cosmetics termékeivel már korábban is szemezgettem, és most sikerült találnom egy olyan ajándékdobozt, amibe 13 db terméket válogattak össze 22 ezer Ft értékben, mindez pedig nekünk "csak" 13.990 Ft-ba kerül. Annyit lehet tudni róla, hogy 2 db Fürdőbomba, 3 db Fürdősüti, 1 db Fürdőkrém, 2 db Arcápoló termék, 1 db Tégelyes termék, 1 db Masszázsszelet, 1 db Szeletelt Szappan és 2 db Gyertya lapul a dobozban, az viszont, hogy pontosan melyik, egészen a kibontásig meglepetés marad. Tudjátok rólam, hogy amúgy is imádom az ilyen jellegű meglepiket, úgyhogy egy ilyennek kifejezetten tudnék örülni.


Többször is meséltem már Nektek róla, hogy a rúzsok és a körömlakkok mellett az arcpakolások a gyengéim. Tavaly karácsonykor sikerült kipróbálnom a LUSH-tól a Brazened Honey mézes tisztító pakolást, ami az én érzékeny bőrömre talán nem volt a legjobb választás. Most viszont azt hiszem megvan a tökéletes utód, ami nem más, mint a Cranberry argánolajas, rózsaszín agyagos csodája. A webshopban hetek óta nincs belőle készleten, gondolom azonnal elkapkodták. De azért abban bízok, hogy hátha az idei debreceni " karácsonyi kitelepülésen" - már ha lesz - tudok majd belőle venni egy tégellyel.


Na igen, ha már kívánságlista, akkor az 'örök szerelem' Classy St. Mawes sem hiányozhat a sorból. Az ára mondjuk elég borsos, úgyhogy egy ideig még biztosan csak kívánság szinten marad meg. De tudjátok, minél többet gondolunk vágyaink tárgyára, minél többet látjuk, annál hamarabb vonzzuk be az életünkbe. Ha Ti is szeretnétek bevonzani egy  Daniel Wellington gyönyörűséget, a rendelés végén írjátok be az 'inspirallak' kódot, és kaptok egy 15%-os kedvezményt a végösszegre. A kód egészen január 15-ig él, így ha még "aludnátok rá egyet", akkor is tudtok rajta spórolni egy keveset. A szállítás egyébként még mindig ingyenes, sőt most a karácsonyi akció keretében ha egy bőrszíjas órát és egy NATO szíjat is rendeltek, további kedvezményt kaptok a végösszegből.


Az utóbbi néhány évben az arcápolás nagyon fontos lett számomra, mert a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy a szép bőr nagy részben a megfelelő tisztításon és ápoláson múlik. Biztosan Ti is észrevettétek, hogy a cégek ezt folyamatosan próbálják meglovagolni, és időről időre mindig valami újdonsággal lepnek meg minket. Volt egy időszak, amikor a micellás vizekre volt mindenki rákattanva, hirtelen rengeteg márka rukkolt elő a saját vizével, aminek mi nagyon örültünk, hiszen volt olcsóbb alternatíva az örök klasszikus Bioderma után. A micellás vizek után most az elektromos arctisztítókon van a sor, a Clarisonic híres készüléke után több márka is - például a Braun, a Philips, a Remington - előrukkolt egy hasonló készülékkel. Sajnos még ezek többsége is megugorja azt a lélektani értéket, amennyit hajlandó vagyok kiadni egy arctisztítóért, viszont nemrég találtam egy egészen elfogadható árú alternatívát a JimJams Beauty-nál. A Vibrasonic készülék 10 ezer Ft-ba kerül, és most több helyen is 25%-os kedvezménnyel kapható. Az egyedüli, ami visszatart a vásárlástól, hogy a Glamour napokon féláron meg lehetett venni. Így most még egy darabig gondolkodom rajta, hogy megelégszem-e a 25%-os kedvezménnyel, vagy 'kockáztatok', megvárom a következő Glamour napokat, és van esélyem, hogy ismét 50%-os kedvezmény lesz rá.



Ti mi(ke)t szeretnétek idén a karácsonyfa alatt találni?


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése