ÚJDONSÁGOK A L'OREAL HÁZA TÁJÁN | 2015. ÁPRILIS


Múlthét szombaton a L'Oreal Paris jóvoltából megismerkedhettünk a szezon dekorkozmetikai és hajápolási újdonságaival. Nagyon sok izgalmas termék kerül az üzletek polcaira májusban, amelyeket szeretnék most nektek is bemutatni.

A rendezvény "sztárterméke" az idei szezon egyik legnagyobb durranása, a Casting Sunkiss Jelly volt, ami egy ammóniamentes hajvilágosító krém. A termék különlegessége, hogy fokozatosan, szinte észrevétlenül világosítja a hajat, ezáltal varázsol természetes napcsókolta hajkoronát. A használata roppant egyszerű, kétnaponta kell felvinni a száraz hajra, majd egy hajszárító segítségével megszárítani. Az eredmény pedig puha tapintású, nyárillatú, napszítta haj. Három változatban kapható: világosbarna, középszőke, és világosszőke hajra, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább illőt. Az egyetlen hátránya viszont, hogy festett hajon sajnos nem működik. A  Glamour napokon én már beszereztem belőle egy tubussal, és azóta használtam is egy párszor, úgyhogy hamarosan részletesen is megosztom majd veletek a tapasztalataimat.




És ha már a hajápolásnál tartunk, hamarosan kapható lesz az üzletekben az Elseve Total Repair 5 termékcsalád legújabb tagja, a SICA-krém, ami hasonló elven működik, mint a La Roche Posay - Cicaplast-ja. Ez a kis csodakrém ugyanis képes az extrém töredezett és elvékonyodott hajszálakat is újjáéleszteni. Ha minden igaz, száraz és nedves hajon is használható és nem szükséges kiöblíteni. 




A hajra való termékek mellett jó néhány dekorkozmetikai újdonsággal is találkozhatunk májustól az üzletekben. Szerintem a legizgalmasabb a Maybelline The Nudes palettája lesz, amely 12 gyönyörűséges natúr földszínt tartalmaz. Nálam első látásra szerelem volt, és szerintem Ti is így lesztek vele, amint meglátjátok a színmintákat. A paletta mellett végre nálunk is kapható lesz a Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser, ami egy mattító, pórusfinomító primer. Krémmánián egész jó vélemények vannak róla, úgyhogy szerintem itthon is nagyon népszerű lesz ez a termék. Egy új szemhéjtus - az Eye Studio Master Graphic - is érkezik a Maybelline kínálatába, aminek egészen széles és vastag feje van, de ettől függetlenül csinos kis tusvonalat is lehet vele készíteni.

A L'Oreal egy új alapozóval rukkol elő, ami az Infallible 24H-Matte névre hallgat. Ahogy a nevében is benne van, ez egy hosszantartó matt alapozó, amely intenzív fedést ígér, kifényesedés  (és pattanások) nélkül. Az alapozó mellett pedig egy új szempillaspirál is kikerül a drogériák polcaira. A False Lash Superstar egy kétfázisú spirál, ami egy fehér alapozófestékből és egy fekete színezőfestékből áll. Korábban már volt hasonló elven működő szempillaspirálom a L'Orealtól, amit nagyon szerettem, úgyhogy kíváncsi vagyok, ez milyen lesz. 





Ti melyik újdonságot várjátok a legjobban? Melyikre vagytok a leginkább kíváncsiak?



6 megjegyzés :

  1. tuti, hogy amint meglátom a palettát már viszem is a pénztárhoz a babyskinnel együtt. :D
    a sunkiss jelly posztot meg nagyon várom, mert napok óta ezen dilemmázok. :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a hajszálújraélesztős dolgot nem nagyon értem, de hosszútávon biztos van jó hatása. Az én hajam festett, dróterősségű, szóval erre nincs csodaszer úgysem :) Hiába akarnék egyenes selymes hajat.
    Sminkem most rengeteg van, csak győzzem elhasználni, nem fogok venni, csak ha kifogy valami.

    VálaszTörlés
  3. A Sunkiss Jellyt szívesen kipróbálnám, de festett hajam van, szóval akkor esélytelen :D

    VálaszTörlés
  4. Igen, sajnos festett hajon nem igazán lehet vele változást elérni. :/

    VálaszTörlés
  5. Én meg folyton a kis "liszi", lelapuló hajammal küldök, amire bármit kenek, soha nincs tartása fél napnál tovább. Úgy látszik ez már csak ilyen, hogy mindig az nem jó, ami éppen van. :D

    VálaszTörlés
  6. A palettára meg a babyskin-re végül sikerült lecsapni? :)

    VálaszTörlés