APRÓ ÖRÖMÖK | 2015. MÁRCIUS

"Ha boldogan szeretnénk élni, meg kell őrizni optimizmusunkat. Ha sikereket akarunk elérni, hinnünk kell képességeinkben. Ha szeretetre vágyunk, nem vezérelhet bennünket a gyűlölet. Ami sugárzik belőlünk, amit hangoztatunk, hasonló formában visszajut hozzánk." /Louise L. Hay/

Három nap ide vagy oda, a március valahogy sokkal nehezebben akart eltelni, mint a február. Mondjuk én annyira nem bántam, hiszen a hónap nagy részében egész kellemes, tavaszias idő volt, úgyhogy végre felavathattam a púderrózsaszínű Bershka kabátomat is. Február után egyébként ez a hónap is telis-tele volt örömteli pillanatokkal, viszont az esti pozitív élmények összeírásában egy kicsit ellustultam, ezen mindenképpen szeretnék javítani a későbbiekben. Az Instagramos képeket elnézve három kívánságlistás darabot is sikerült beszereznem márciusban, így az évre szóló listámnak lassan a végére is érek. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen hamar. 
♥ nutellás palacsinta ♥ fizetésnap ♥ akciós oldaltáska az F&F-ből ♥ Kódjátszma ♥ napsütéses napok ♥ bőrkabátos idő ♥ pizza-hegyek ♥ Oprah Winfrey - Amit biztosan tudok ♥ még több palacsinta ♥ nyár-estéket idéző naplemente ♥ Rhonda Byrne - Határtalan gondolatok ♥ Relentlessy Red ♥ mekis forrócsoki az éjszaka kellős közepén ♥ Canon EOS1200D ♥ az év első fagyija ♥ kedves postás néni ♥ Focus: A látszat csal ♥ Apás szülinapozás ♥ Dorka Pertity táska ♥ családunk legapróbb szeme fénye: Lizike ♥ Felezős vacsora ♥ Nektek mik voltak a legkedvesebb emlékeitek, apró örömeitek márciusban?2 megjegyzés :

  1. Gyönyörű képek, és gratulálok az új fényképezőgéphez, és a rúzshoz is :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Réka, régi vágyam vált valóra mindkettővel. :)

    VálaszTörlés