TAVASZI DEKORÁCIÓK A LAKÁSBAN | DIVATOS KÉPEK

Ha arról kérdeznétek engem, hogy szerintem mi tehet hangulatossá és stílusossá egy otthont, akkor a gyertyák után másodikként biztosan a képeket említeném. És itt most nem feltétlenül a családi album darabjaira gondolok, hanem azokra a fashion és beauty témájú képekre, amik egy-egy klasszikust ábrázolnak. Egy pár Louboutin, egy üveg Chanel No. 5, vagy éppen egy elhíresült Coco Chanel idézet a legunalmasabb tereket is izgalmassá tudja varázsolni. 

Egy jól megválasztott "divatos kép" szuperül feldobhatja a fésülködő asztalunkat, a dolgozósarkunk környékét, a nappalit, de tökéletes éke lehet akár a hálószobánknak is. Az inspirációs oldalak tele vannak jobbnál-jobb ötletekkel, amik a képek elrendezésében is segítenek, ezekből gyűjtöttem most össze néhányat.





Ezekben a képekben egyébként az a nagyszerű, hogy könnyedén elkészíthetjük őket akár mi magunk is otthon. Nem kell hozzájuk más, csak egy képkeret (az IKEA-ban nagyon klassz, letisztult kereteket lehet kapni), néhány olyan magazin, amit nem sajnálunk szétnyírni, és némi kézügyesség. Akkor sincs gond, ha az utolsó két hozzávaló nincs meg, ugyanis a Pinteresten rengeteg szuper képet lehet találni, amiket egyszerűen csak ki kell nyomtatnunk. Én már el is mentettem közülük párat a lakásdekorációs falamra, ha valamelyiket szeretnétek Ti is nagyobb méretben lementeni, itt megtaláljátok őket.









Nektek, hogy tetszenek az ilyen témájú képek? Ti mivel dekoráljátok szívesen az otthonotokat?







2 megjegyzés :

  1. Húú, egy-kettőt lehet lopok! :D
    Mi idén nyáron akarjuk újrafesteni/rendezni a szobákat, és tervezem egy "saját sarok" kialakítását, szóval jól jön minden dekorációs ötlet. Ismét köszi érte! :)

    VálaszTörlés
  2. Csak nyugodtan, nagyon örülök, hogy hasznosnak találtad ezt a kis válogatást. :)

    VálaszTörlés