KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK MODERN ISTENNŐKNEK

A karácsony közeledtével egyre nagyobb a nyomás, hogy mindenki ajándékát időben megvásároljuk, és sokszor akármennyire is jól ismerjük azt, akit szeretnénk megajándékozni, egyszerűen semmi jó ötlet nem jut az eszünkbe. Ha Ti is hasonló helyzetben vagytok, akkor talán ebben a bejegyzésben rátaláltok a tökéletes ajándékra. Jöjjön 11 meglepetésötlet, aminek szerintem minden modern istennő örülne a fa alatt.



A modern istennő igyekszik képben lenni a világ történéseivel, az újdonságokkal és a trendekkel, legyen szó divatról, vagy éppen a gazdasági helyzetről. Ezért tökéletes ajándék lehet számára egy Forbes magazin előfizetés (1) hiszen ez az újság olyan izgalmas témákat vonultat fel hónapról-hónapra, amikből mi, modern istennők inspirálódunk és rengeteg hasznos ötletet tudunk meríteni.

A modern istennő szereti és értékeli a szép kiegészítőket. Egy elegáns, letisztult órára hosszú távú befektetésként gondol, hiszen ez az a darab, ami felteszi az outfit I-jére a pontot. A Daniel Wellington (4) kínálatában a sportosan elegáns daraboktól az ékszer hatású órákig többféle modell kapható, majdhogynem minden istennő személyiségéhez tartogatnak egy-egy órát. Ha meglepnétek valakit egy gyönyörűséggel, akkor használjátok az INSPIRALLAK kódot, és kaptok 15% kedvezményt a vásárlás végösszegéből. A kedvezmény egészen december végéig él.

Élményt ajándékozni az egyik legszebb dolog, ha pedig ezt egy kis emlék formájában örökké meg tudjuk őrizni, duplán nyert ügyünk van. A Pandora karkötőkkel és charmokkal (2) ez gyerekjáték, hiszen a több száz medál közül minden alkalomra találunk megfelelőt.

Van, amikor csak egy kis dolog hiányzik a boldogsághoz, mondjuk egy új kulcstartó (6), vagy egy extra ápoló kézkrém. A L'Occitane kézkrémeit (8) nem hiába imádja annyi modern istennő, tényleg magasan a kategória legjobbjai. Az én személyes kedvencem a shea vajas változat, ebből egy kis kiszerelés mindig ott lapul a neszesszeremben.

A modern istennő szereti a szép sminkeket, ezért egy jól megválasztott sminktermékkel biztosan nem lőhetünk mellé. Számomra az idei év egyik legnagyobb meglepetése a Paradise Extatic szempillaspirál volt a L'Orealtól (10). Mindent tud, amit a tökéletes szempillaspirálnak tudnia kell: hosszabbít, ível, és gyönyörűen szétválasztja a pillákat, így csodaszép tekintetet varázsol. Drogériás viszonylatban az egyik legjobb. A tökéletes pillákhoz pedig már csak egy élénk rúzs kell, és kész is az ünnepi smink. A NYX Soft Matte Lip Cream-je (5) jó választás lehet a matt ajakkencék szerelmeseinek. Csodás a színe, nem maszatolódik, extra tartós, és rengeteg szín közül választhatunk. Az én személyes kedvencem a San Paulo árnyalat, ami egy sötétebb rózsaszín, ITT meg tudjátok nézni, hogy hogyan néz ki felkenve. A visszafogott, nude körömlakk sem hiányozhat egyik modern istennő kollekciójából sem. Az OPI Sweet Heart (3) egy csodás 'tündérrózsaszín', ami szerintem minden bőrtónus mellett szépen mutat. Korábban már írtam róla, ha kíváncsiak vagytok, hogy mit tud, ITT olvashattok róla bővebben.

És ha már modern istennőknek keresünk ajándékot, akkor Kollár Anna - Modern Istennők kézikönyvét (9) is érdemes fontolóra venni. Kompakt mérete miatt igazi táskába dobós olvasmány, ami minden alkalommal feltölti az olvasót pozitív energiákkal. A könyv segít abban, hogy elengedjük a múltat, és megtanít arra, hogy hogyan hozzuk ki magunkból a legboldogabb énünket. 

Végül de nem utolsó sorban jöjjön egy csodaszép, piros Moleskine (11) notesz, amivel egy igazi emlékkönyvet adhatunk a modern istennő kezébe. Egy-két kézzel írt gondolattal pedig még személyesebbé varázsolhatjuk.


Ti mivel egészítenétek ki a listát? Nektek, mint modern istennőknek 
mi lenne a tökéletes karácsonyi ajándék? 


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése