OPI | SCORES A GOAL


Az utóbbi időben egész jó kis akciók vannak az OPI körömlakkokra a Müller drogériákban. Ezt a gyönyörűséges, őszies színű, Scores a goal-t is egy leárazás keretében sikerült elhoznom közel féláron, 1.500 Ft-ért.




A színe roppant különleges, a barna és a bordó határán mozog valahol, fényviszonytól függően hol ilyen- hol olyan. A tökéletes fedéshez két réteg kell belőle, ami viszont nagyon hamar megszárad, úgyhogy nem kell vele túl sokat pepecselni. 

Az ecsete a szokásos OPI minőség és fazon: hosszú, vékony, lekerekített. Nekem ez az egyik kedvencem, mert könnyedén lehet vele a körömágynál is festeni úgy, hogy nem kell utána órákat tölteni a tisztítgatással. Ha viszont mégis a bőrre kerül, akkor érdemesebb az egész körömről lemosni egy vattapamaccsal, mert annyira beszínezi a körömágyat, hogy még a legvékonyabb fejű ecsettel sem lehet szépen eltüntetni.

A tartóssága szintén hozza az elvártat, de érdekes, hogy a Sweet Heart-hoz hasonlóan ez is tovább bírja a körmeimen alap- és fedőlakk nélkül. Alapjában véve a többi körömlakkhoz képest ez a 4 nap sem rossz eredmény, de talán ha a saját márkától választanék hozzá alap- és fedőlakkot, úgy akár 5-6 napot is kibírna pattogzás nélkül.





Nektek, hogy tetszik ez a szín? Mi a véleményetek, tapasztalatotok az OPI lakkokkal kapcsolatban? 




Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése