A LEGKLASSZABB ŐSZI KIEGÉSZÍTŐK 2015-BEN

Függetlenül attól, hogy mindegyik évszaknak megvan a maga szerethető tulajdonsága, az ősz számomra mindig is az egyik legkedvesebb időszaka az évnek. A csípős napsütötte reggelek, a frissen sült tök illata, az ezer színben pompázó természet szépsége mellett az már csak hab a tortán, hogy az enyhébb időnek hála ilyenkor sokkal változatosabban és izgalmasabban lehet öltözködni, mint az év többi szakában. Természetesen az üzletek már felkészültek az új szezon köszöntésére, úgyhogy össze is gyűjtöttem néhány kedvenc "apróságot" az őszi kínálatból, amikkel még az esős reggelek is sokkal könnyebben elviselhetőek. 


Egy jó esernyőre mindig szükség van, főleg ősszel. Ez a csodás Coccinelle darab pedig amellett, hogy nagyon elegáns, biztos, hogy több szezonon keresztül hű társunk lesz.

Ez a mintás selyemkendő a vidám színének hála nemcsak a vénasszonyok nyarát színesíti meg, de akár a melegebb tavaszi napokon is bátran előkapható. Sőt, ha kendőként már meguntuk, egyszerűen kössük a táskánk fülére, és így egész évben gyönyörködhetünk benne.

3. Kozmetikai táska - Mango
Ugyan a következő nyaralásig majd'egy évet kell várni, viszont egy ilyen csinos kozmetikai táskát vétek lenne kihagyni. A legtöbb neszesszer, amivel eddig találkoztam, valahogy mindig olyan gyerekes volt, ez viszont annyira kifinomult, hogy bárhol pironkodás nélkül előkapható. Az alsó, elcipzározható rész pedig külön praktikus benne.

4. Bőrszíjas óra - Daniel Wellington Classic St. Mawes
Számomra maga a klasszikus elegancia ez az óra. Azt hiszem a letisztult stílusában rejlik a különlegessége, ami miatt már hónapok óta nem tudom kiverni a fejemből. Egyszerűen tökéletesen passzol minden összeállításhoz, egy olyan örök darab, ami minden alkalomra nyugodt szívvel bevethető.

5. Szív mintás pénztárca aprótartóval - Love Moschino
A 'felnőttes' darabok után ez a kissé hóbortos, szív mintájú Love Moschino pénztárca biztos, hogy minden egyes alkalommal mosolyt csal majd az arcunkra. A hozzá tartozó kivehető aprópénz tartó pedig különösen hasznos, ha kis táskával indulunk el otthonról.

6. Masnis kulcstartó - H&M
Olyan régóta keresek már egy igazán szép és ízléses kulcstartót, hogy alig hittem a szememnek, amikor belefutottam ebbe a bájos masnis darabba a H&M webshopjában. Szerintem egyszerűen tökéletes.

7. Rojtozott velúr táska - Mango
Kezeket fel, aki (hozzám hasonlóan) úgy érzi, hogy akármennyi táskája is van, az sosem elég! Főleg, ha egy ilyen csodaszép darabról van szó. Nekem már van egy hasonló fazonom a Mango-tól amit azért szeretek nagyon, mert kényelmesen hordható vállon és kézben is.

8. Kockás szövetsál - H&M
A hűvösebb idő beköszöntével sem kell lemondanunk a szép sálakról. Sőt! Ez a sárga kockás darab például tökéletes kiegészítője lehet egy vagányabb bőrkabátnak, de akár egy elegáns ballonkabáthoz is bátran párosíthatjuk.Nektek, hogy tetszenek ezek a darabok? Vannak már kedvenceitek az idei őszi szezon kínálatából?
Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése