SUMMER OFFICE LOOKS


Imádom a nyarat és a jó időt, viszont az irodai/munkahelyi öltözködés ilyenkor sokkal nagyobb odafigyelést igényel, mint a hűvösebb hónapokban. Arra, hogy mit illik, és mit nem, mennyire lehet rövid, mennyire lehet feszes egy-egy ruhadarab, nyilván minden munkahelyen más szabályok vonatkoznak, viszont az az egy biztos, hogy a klasszikus fehér blúz-fekete szoknya kombón kívül ma már sokkal izgalmasabb összeállításokat is viselhetünk. Ha nincs ötletünk, hogy a saját ruhatárunkban meglévő darabokat hogyan tegyük munkahely-kompatibilissé, érdemes lehet szétnézni a Pinteresten, ahol rengeteg inspirációs kép van ebben a témában is. Ízelítő gyanánt összeválogattam néhányat a kedvenceim közül, remélem Ti is találtok majd köztük egy-két kedvetekre valót. 




Sok munkahelyen nyáron is előírás a hosszú nadrág viselése - többek között nálunk is - de ez nem kell, hogy kedvünket szegje, hiszen ma már rengeteg izgalmas fazon közül válogathatunk. A különböző mintás darabokról nem is beszélve. Egy dologra érdemes viszont figyelni, mégpedig arra, hogy dominánsabb nadrágokhoz valami egyszerű és letisztult felsőt válasszunk, hogy ne legyen túlzsúfolt az összhatás.




Libbenős selyemblúzok és határozott szabásvonalú szoknyák? Ki ne álmodozott volna arról kislány korában, hogy majd ő is ilyenbe fog járni dolgozni, ha nagy lesz. Bevallom én egy picit irigylem azokat, akik a munkahelyükön is viselhetnek ruhát és szoknyát, főleg most, hogy olyan klassz kis darabokra sikerült lecsapnom a leárazásokon. Na de sebaj, hétvégente azért így is tudom őket hordani.




Az utolsó blokkból már láthattatok néhány képet a Facebook-on, nem meglepően, hiszen az összes közül nekem ezek a színpompás összeállítások a kedvenceim. Leginkább az tetszik ezekben az izgalmas színekben és hatalmas mintákban, hogy rendkívül sokoldalúak, ugyan úgy megállják a helyüket egy romantikus randevún, mint egy munkahelyen. Így tökéletes alapdarabjai lehetnek bármelyikünk gardróbjának.



Nektek, hogy tetszenek ezek az összeállítások? Melyik a kedvencetek? 
Mit szoktatok viselni nyáron a munkahelyeteken?





3 megjegyzés :

  1. Nikolett Gyaraki2015. július 18. 10:46

    Nagyon csinos outfitek. Nemsokára aktuális lesz, úgyhogy le is mentem őket. :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy tetszenek, és remélem, hogy tudsz majd belőlük ihletet meríteni! :)

    VálaszTörlés
  3. disqus_mnPEMj1UNZ2015. július 20. 19:15

    nálunk sajnos előírás a fekete szoknya-fehér blúz :(

    VálaszTörlés