SHORT HAIR, DON'T CARE


Világ életemben csodáltam azokat a nőket, akik rövid hajjal is nőiesek tudtak maradni, mert azért valljuk be, egy rövid hajat tudni kell viselni. Egy rövidebbet meg még annál is inkább. Ami engem illet, az elmúlt 25 év során jó párszor volt rövid frizurám, de egy idő után (főleg az átmeneti időszakokban, amikor már sehogy sem állt a hajam) meguntam őket, és visszatértem a "hosszú" fazonoz. A legfőbb indok általában az volt, hogy egy hosszabb hajat többféleképpen lehet viselni, de a végén mindig csak "lógott" magának, vagy amikor már zavart, hogy folyton "útban van", akkor felcsurkáztam. Ha jól emlékszem, nagyjából egy éve vágattam utoljára a hajamból, és mostanra megint eljutottam arra a szintre, hogy unom ezt az egész hosszú haj témát, úgyhogy elkezdtem rövid frizurás képeket gyűjtögetni a Pinteresten. Ezekből hoztam most egy válogatást inspiráció gyanánt, hátha Ti is éppen váltás előtt álltok, és szeretnétek valami újat kipróbálni.




Bubit többször viseltem már, és eléggé szerettem is, úgyhogy azzal nem nagyon tudnék mellélőni, viszont mostanában elkezdett motoszkálni a fejemben, hogy jó lenne egy kicsivel rövidebb fazont is kipróbálni. De mivel ehhez először egy megbízható, ügyes fodrászra lenne szükségem, és amúgy is túlságosan bátortalan vagyok ilyen téren, egyelőre még győzködöm magam, és csak a képekben gyönyörködöm.





Nektek, hogy tetszenek ezek a fazonok? Volt már olyan frizura, amit nagyon szerettetek volna kipróbálni, de sosem voltatok elég bátrak hozzá? Hosszú vagy rövid haj pártiak vagytok?







2 megjegyzés :

  1. Ezek nagyon jó frizurák! Nekem is volt a felső képsorhoz hasonló, nagyon szerettem, csak aztán elköltöztem, másik fodrászhoz kellett járnom és ő nem tudta jól levágni. Azóta hosszú a hajam, csak igazításra járok. Ezzel elég kevés a macera, ráadásul az én hajam nagyon csúszós, semmilyen csipesz, csat, gumi nem marad meg benne, hacsak nem fújok rá egy kiló lakkot, de akkor meg ugye moshatnék hajat minden nap. Marad a kibontott haj.

    VálaszTörlés
  2. Nagy részben én is azért nem merek belevágni egy ilyen rövid haj projektbe, mert nincs egy olyan fodrász, akire rá merném bízni magam, tudva, hogy jó lesz a végeredmény. Mondjuk a bubit talán annyira nem lehet elrontani, de ezek az izgalmasabb rövid fazonok szerintem sokkal bonyolultabbak. Így én is csak hagyom, hogy nőjön, és időnként vágatok a végéből egy keveset, de az az igazság, hogy így már semmi formája nincs, és hozzátéve eszméletlenül melegít is, úgyhogy én általában összefogva hordom.

    VálaszTörlés