NEW IN | GLAMOUR NAPOK

A korábbi évek gyakorlatával ellentétben most nem írtam össze tételesen a Glamour-napi kívánságlistámat, csak fejben szedtem össze azokat a dolgokat, amiket szerettem volna megvenni, és úgy érzem, most először sikerült “ésszel” vásárolnom. A beauty szekcióban kevés, de jó minőségű, és korábban már bevált terméket vásároltam újra, úgyhogy azt hiszem itt nem lesz nagy meglepetés. Ruhák tekintetében is sikerült visszafognom magam, és csupa olyan dolgot vettem, amit már korábban kinéztem magamnak.




Még vagy egy hónappal ezelőtt kitöltöttem egy online kérdőívet, ahol az első 20 beküldő egy Vichy ajándékcsomagot nyert, és bár az ilyen játékokban nem szoktam nyerni, végül én is bekerültem a 20 szerencsés közé. A múlt héten meg is érkezett a csomag, amiben egy Pureté Thermale arclemosó és egy mini micellás víz volt. A micellás vizet eddig egyszer próbáltam, szépen eltávolítja a sminket, de nem érzem sokkal jobbnak a Garnier micellás vizétől. Az arclemosó illata nagyon kellemes, friss, és az első pár használat során nagyon puha lett tőle a bőröm, de majd meglátjuk, hosszú távon hogyan fog működni.

Az Eucerin Ultra Sensitive száraz bőrre való krémjét még a hideg téli időszakban szereztem be, és azóta nagy kedvencemmé vált. A Glamour napi ajánlóban is írtam róla, és ugyan még az előző sem fogyott el teljesen, a 20% kedvezményt kihasználva vettem belőle egy utánpótlást. Ha egy “mindenmentes” száraz bőrre való hidratálót kerestek, érdemes lehet tennetek vele egy próbát. Úgy vettem észre, hogy ezeknek a termékeknek patikánként eltérő az áruk, én a debreceni Fórumban lévő gyógyszertárban vettem, 5.379 Ft helyett 4.303 Ft-ért.




Még valamikor a Glamour napok előtti héten láttam a Facebookon egy videót a L’Oreal Paris újdonságáról, a Sunkiss Jelly-ről, ami pár használattal “napcsókolta” hajat varázsol. Mivel amúgy is szerettem volna egy kicsit világosítani a hajamon, úgy gondoltam teszek vele egy próbát. Egyébként 3 változatban kapható, én a világos barna hajra valót hoztam el, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog kihozni a hajamból. A Müllerben és a DM-ben a múlt héten még nem lehetett kapni, a Rossmannban viszont sikerült rátalálnom, ahol akciósan 1.600 Ft-ba került.

A Relentlessy Red után nem terveztem mostanában drágább rúzst venni, viszont amikor megláttam a Müller akciós kosarában a Chanel Rouge Coco Shine 79 Saga árnyalatát, nem tudtam otthagyni. Pont olyan színe van, mint amilyet a Relentlessy Red vásárlásakor is kerestem. Üde, tavaszi, különleges, és a legfontosabb, hogy mindezek mellett munkahely-kompatibilis. Amikor Anyukám megkérdezte, hogy mégis mivel tud ez többet, mint egy hagyományos rúzs, csak annyit mondtam neki, hogy próbálja ki. Ő nem nagy rúzsos, és nem is lehet könnyedén levenni a lábáról egy sminktermékkel, de úgy láttam, hogy rögtön észrevette a különbséget. Még így, féláron sem lehet pénztárcabarátnak nevezni, de én továbbra is azt mondom, hogy olykor-olykor érdemesebb áldozni egy kicsivel többet egy ilyen klasszikus darabra.

A Maybelline Lash Sensational spirálját a Glamour napi ajánlóban már össze-vissza dicsértem, és akkor mondtam is, hogy bár még nem olyan régen kezdtem el csak használni, annyira megkedveltem, hogy az 50%-os kedvezményt nem akartam kihagyni. És úgy látszik más is hasonlóképpen gondolkodott, ugyanis a Rossmannban már egy darabot sem találtam belőle, a DM-ből pedig az utolsót hoztam el. Teljes áron 2.300 Ft körül volt az ára, ami önmagában sem vészes, féláron pedig végképp nagyon jó vételnek számít.




Mivel rajongok a különlegesebb teákért, már jó előre eldöntöttem, hogy a 20%-os kedvezményt kihasználva, kipróbálok néhány újdonságot a Darlington Teabolt kínálatából. A Fórumban lévő standjuknál is óriási a választék, konkrétan fél órán keresztül csak illatoztam a finomabbnál finomabb teákat, míg végül sikerült leszűkíteni a kört 3 darabra. Első látásra engem kicsit elriasztottak az árak, viszont miután kiszámoltam, hogy egy hagyományos bolti tea sem jön ki sokkal olcsóbbra, már nem is tűnt olyan vészesnek a dolog. Főleg úgy, hogy itt “igazi” teát kapunk, nem csak mindenféle maradékokból összezacskózott valamit. Első körben az Őrangyal, a Kaktusz-füge és az Amazonas kincse teákra esett a választásom, szerintem mindhárom nagyon különleges ízvilágú, úgyhogy ha egy kis “ínyencségre” vágytok, mindenképpen tudom nektek ajánlani őket.




Ruhaneműk terén csak a legszükségesebb dolgokra szorítkoztam, így három felsőt, egy övet és néhány pár zoknit vettem. A csíkos felsőt még hónapokkal ezelőtt néztem ki a H&M-ben, viszont majd’ 4.000 Ft-ot nem szívesen adtam volna ki érte, a 20%-os kedvezménnyel viszont már nem akartam otthagyni. Nagyon puha anyaga van, és az ujjai végre nekem is elég hosszúak, ami nagy szó. 

A fekete és a fehér felsőt az Orsay-ben vettem. Ezek alapból is akciósak voltak (a fehér 3.000 Ft, a fekete pedig 1.700 Ft), így ezekre nem volt érvényes a kupon, de szerintem így is megérték az árukat. Nagyon tetszik bennük, hogy az elejük nem pamutból, hanem ilyen fényesebb anyagból készült, így egy-egy különlegesebb alkalomra is simán bevethetőek. 

A púderrózsaszínű övet a Reserved-ben sikerült kifognom. Alapból sem volt vészesen drága, ha jól emlékszem 1.500 Ft-ért vesztegették, a 20%-os kuponnal viszont 1.200 Ft-ért tudtam elhozni.





Nektek mi(k)re sikerült lecsapnotok a Glamour- napokon?




13 megjegyzés :

  1. Mi az, hogy nem nagy rúzsos. Sok rúzsom van, csak alkalom nincs, ahová használhatnám. Egyébként a sminktermékekhez való viszonyom ellenére ez a rúzs levett a lábamról. Talán elkezdek rúzst használni?? :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a Maybelline spriált én is néztem már, és rengeteget olvastam róla. Végre itt Romániában is 53%-kal olcsóbb,így azt hiszem itt az ideje kipróbálnom. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon kíváncsi vagyok a Sunkiss Jelly-re, mindenképpen írd majd meg lécci, hogy milyen az eredmény! :)

    VálaszTörlés
  4. Eszembe juttattad, hogy elfelejtettem teát nézni a Darlingtonnál :( a fémdobozokat kutyafuttában megnéztem, de az is annyiban maradt végül.
    Szuper dolgokat sikerült beszerezned! Erre a Sunkiss Jelly-re egyébként nagyon líváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
  5. Szaggatott fekete farmerre, a "kötelező" csíkos pólóra, 2 db melltartóra, RIMMEL púderre és a L'oreal spirálra. Termékeny hétvége volt. :))
    Én a Chanel rúzsra lennék majd kíváncsi egy kicsit bővebben (sok-sok képpel), Anyudat meg imádom! :D

    VálaszTörlés
  6. Azok a ruhák biztos csinosak felvéve. Az öv is tetszik. A mi DM-ünkben nem volt az új piros púder, azon kicsit dühöngtem, de a Humanicban vettem egy cipőt, ott eleve -20% volt mindenre.
    Sucika, én akkor kenek fel rúzst, ha kilépek az utcára :)

    VálaszTörlés
  7. Az a mondás, hogy "az élet rövid, vedd meg azt a cipőt" a rúzsokra éppúgy igaz. Mármint a viselésükre. Az élet tényleg rövid, éppen ezért minden nap egy különleges alkalom, ami épp elég ok arra, hogy használjuk a csodaszép rúzsainkat és ruháinkat. Szóval hajrá! :)

    VálaszTörlés
  8. Szerintem a felsők felvéve is nagyon csinosak felvéve, bár ez nyilván szubjektív. :D Lehet, hogy hozok majd róluk "úgy" is néhány képet. :)

    Melyik piros púdert szeretted volna megvenni?

    VálaszTörlés
  9. Hűűűha, tényleg termékeny hétvége volt. :D Egy nadrágot én is szeretnék majd venni, de az nálam mindig nagy tortúra, úgyhogy még halogatom egy kicsit a dolgot. :D

    A Chanel rúzsról épp ma került ki egy poszt, itt meg tudod nézni: http://inspirallak.blogspot.hu/2015/04/chanel-rouge-coco-shine-79-saga.html

    Anya szerintem el lesz ájulva, ha meglátja a kommented. :)

    VálaszTörlés
  10. Én is majdnem elfelejtkeztem róla, pont még hazaindulás előtt jutott eszembe, hogy szét akartam nézni náluk.

    A Sunkiss Jelly-t már elkezdtem használni, úgyhogy szerintem 1-2 hét és jön róla egy részletesebb poszt. :)

    VálaszTörlés
  11. Hűű, így tényleg megéri kipróbálnod. Szerintem nem fogsz benne csalódni. :)

    VálaszTörlés
  12. De jóóó, köszönjük szépen a bővebb leírást és a képeket! :)

    VálaszTörlés