GLAMOUR- NAPI BEAUTY AJÁNLÓ


Már javában zajlanak a Glamour-napok, de mivel még előttünk áll két nap az akciós vásárlásra, úgy gondoltam, megosztom veletek, hogy szerintem milyen beauty termékekre érdemes most kedvezményesen lecsapni.




Garnier micellás víz - Müller szombat 30+20% kedvezmény
Nincs túl nagy tapasztalatom és összehasonlítási alapom micellás víz- fronton, ugyanis nekem a Garnier változata annyira bevált, hogy nem is kerestem utána másik alternatívát. Ez már a második flakon belőle, de biztosan nem az utolsó. Önmagában mondjuk szerintem nem távolítja el 100%-osan a sminket, ezért én általában fürdés előtt szoktam használni, aztán pedig az Eucerin lemosó géljével fejezem be az arctisztítást. Nekem így teljesen bevált, úgyhogy ha Ti is egy jó ár/érték arányú micellás vizet kerestek, bátran merem Nektek ajánlani a Garnier verzióját. A 400 ml-es kiszerelés egyébként teljes áron olyan 1.500 - 2.000 Ft környékén kapható.

Eucerin Ultra Sensitive arckrém száraz bőrre - Gyógyszertár 20% kedvezmény
És ha már az arcápolásnál járunk, megemlíteném az Eucerin száraz bőrre való arckrémjét, amiről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Azon túlmenően, hogy nem tartalmaz tartósítószert, parabént, paraffint, illatanyagot, alkoholt és színezőanyagot, annyira szuperül karban tartja a bőrömet, hogy azt valami elképesztő. Az állaga egy sűrű krémes formula, ami eléggé tápláló ahhoz, hogy megszüntesse a húzódó és feszülő érzést, úgy, hogy közben nem nehezíti el az arcbőrt. Talán furcsán fog hangzani, de olyan, mintha idomulna a bőr igényeihez, és mindig annyira hidratálná azt, amennyire szükséges. Mivel nagyon gyorsan beszívódik és sminkalapnak is tökéletes, én nemcsak éjszakára, hanem nappalra is ezt a krémet használom. Az adagolása egyébként szerintem kifejezetten praktikus és higiénikus. Az mondjuk egy kicsit zavaró, hogy nem lehet látni, hogy mennyi van még benne, de ezt az apróságot leszámítva én maximálisan elégedett vagyok vele. Mivel alapból egy picit borsos az ára (olyan 5.500 Ft körül van), a 20%-os kedvezményt kihasználva én biztosan beszerzek belőle egy utánpótlást.

Tony&Guy sérült hajra való hajbalzsam - DM 25% kedvezmény
Korábban már elpanaszoltam Nektek, hogy milyen sok probléma van mostanában a hajammal, mert nagyon hamar kócolódik, és bár eddig nem nagyon hittem a drága hajápolókban, az októberi Pixiboxban lévő, sérült hajra való Tony&Guy hajbalzsam annyira bevált, hogy végül megvettem teljes kiszerelésben is. Az adagolása mondjuk egy agyrém, de annyira puhává, és könnyen fésülhetővé teszi a hajamat, hogy ezt megbocsátom neki. Ha nálatok is könnyekkel küszködve megy csak a fésülködés, érdemes tennetek vele egy próbát. A teljes ára egyébként, ha jól emlékszem 3.200 Ft körül van a DM-ben.




Maybelline Lash Sensational szempillaspirál - DM 50% / Rossmann 25 + 25% kedvezmény
Mostanában elég sokan írtak a Maybelline Lash Sensational szempillaspiráljáról, ami nem véletlen egyébként, ugyanis tényleg hiper-szuper látványos pillákat lehet vele varázsolni. Gyönyörűen hosszabbítja és szétválasztja a szempillákat, hozzátéve egész jól építhető is. Én annyira megszerettem, hogy az elmúlt pár hétben csak ezt használtam, és annak ellenére, hogy még közel sem járok a tubus végénél, ebből mindenképpen szeretnék majd venni egyet tartalékba. A teljes ára sem vészes egyébként, olyan 2.600 Ft körül van, de féláron vétek lenne kihagyni.

Bourjois pirosító - Müller szombat 20% kedvezmény
Többször is hangoztattam már itt a blogon, hogy mennyire elégedett vagyok a Bourjois Rose Frisson pirosítójával, és ez azóta sem változott. Egy nagyon jó minőségű darabnak tartom, hozzátéve egész jó áron (3.300 Ft körül van a teljes ára a Müllerben), amire szerintem érdemes lecsapni most a Müller szombat keretében.

Catrice szemöldök emelő - Rossmann 25% kedvezmény
Ugyan még csak pár hete szereztem be a Catrcice szemöldök emelőjét, de azóta annyira megszerettem, hogy a mindennapi sminkem részévé vált. Arra még nem sikerült rájönnöm, hogy mi lehet a titka ennek a nagyon egyszerű kis ceruzának, de valahogy sokkal definiáltabbnak és rendezettebbnek tűnik tőle a szemöldököm. Alapjában véve sem egy drága mulatság, ha jól emlékszem, olyan 1.200 Ft-ért lehet kapni a Rossmannban, de miért ne élnénk a lehetőséggel, ha 25%-kal olcsóbban hozzájuthatunk.

Bvlgari Indian Garnet - Müller szombat 20% kedvezmény
Parfümökről eddig még nem igazán esett szó a blogon, viszont a Bvlgari Indian Garnet illata annyira magával ragadott, hogy muszáj róla mesélnem egy keveset. Még valamikor ősszel jutottam hozzá ehhez az illathoz, de akkor valahogy nem nyűgözött le, az igazat megvallva olyan kis semmilyennek tűnt. Talán azért mert akkor már a télre készülve testesebb illatok után kutattam. Pár napja viszont ismét a kezembe került ez a kis üvegcse és ezúttal sikerült teljesen levennie a lábamról. Olyan kis könnyed, visszafogott, lágy illata van, mint egy virágba boruló fának. Fura, de bennem valamiért a nyári záporok utáni érzést eleveníti fel. Ha tehetitek, mindenképpen szaglásszátok meg, mert szerintem egy nagyon kellemes kis illat.



Ti terveztek most Glamour-napozni? Miket szeretnétek mindenképpen beszerezni?



5 megjegyzés :

  1. Rimmel Stay Matte púdert és L'oreal Volume Million Lashes spirált. Bár most a Maybelline-el elbizonytalanítottál. :D

    VálaszTörlés
  2. A L'Oreal spiráljait én is nagyon szeretem, drogériás viszonylatban mondhatni a legjobbak, viszont a Maybelline most a Lash Sensationnal nagyon ráerősített. Végül melyik mellett döntöttél?

    VálaszTörlés
  3. A DM végül eldöntötte a dilemmát, mert a kupon mellé még akcióban is volt a L'oreal spirál. Egy ezressel olcsóbban adták (3600 körül) és még erre jött a -50%. Kihagyhatatlan ajánlat volt! :D
    Viszont hatalmas különbséget nem érzek a Volume Million Lashes és az eddig használt Miss Mangám között. Lehet én vagyok a béna, de a második rétegnél mindig előjön a "pókláb-hatás". Ezek után főleg kíváncsi vagyok a Maybelline-re, szóval esélyes, hogy adandó alkalommal azt is beszerzem. :)

    VálaszTörlés
  4. Akkor így viszonylag könnyen eldőlt. :D A Miss Mangából én a Punky verziót próbáltam, a második réteg már abból is póklábas sajna, viszont én amúgy is minden spirált egy rétegben használok, úgyhogy engem nem zavar. Korábban még a Lash4D-t (azt hiszem ez volt a neve) használtam egy ideig a L'Oreal-tól, az nekem nagyon szép pillákat tudott varázsolni.

    A közelgő Joy-napok elég jó alkalom arra, hogy olcsóbban kipróbálhasd a Maybelline spirálját. Ha jól emlékszem náluk is lesz 50%-os kupon. Addigra igyekszem hozni róla egy tesztet, hogy megnézhesd akció közben is. :)

    VálaszTörlés
  5. Tééééényleg, Joy-napok! El is felejtettem. :D
    Ez esetben a tesztért ezer meg egy köszönet járna! :))))

    VálaszTörlés