ÚJDONSÁGOK A L'ORÉAL HÁZA TÁJÁN


Február 21-én megrendezésre került a L'Oréal 3. blogger napja a csodás Villa Bagatelle-ben, ahol megismerkedhettünk a L'Oréal Paris, a Garnier és a Maybelline New York tavaszi újdonságaival. Ezekből hoztam most Nektek egy kis ízelítőt.




Sminktermékek terén 3 újoncot köszönthetünk a drogériák polcain, az egyik a Maybelline Lash Sensational szempillaspirál, ami a görbített kefének köszönhetően szuperül megnyitja a tekintetet. Nekem ez lett az egyik személyes kedvencem, mert egy rétegben is nagyon szépen mutat, gyönyörűen szétválasztja és íveltté teszi a pillákat, és szemmel láthatóan frissebbnek és nyitottabbnak tűnik tőle a tekintetem. 

L'Oréal Miss Manga kollekciója is bővült egy újabb szempillaspirállal, ami a Punky fantázianévre hallgat. Az elődjéhez hasonlóan a Punky-t is a mangák világa ihlette, ezzel azonban már sokkal extrémebb eredményt lehet elérni, ugyanis kifejezetten az a lényege, hogy összetapasztja a szempillákat. Nekem első hallásra kicsit furcsa volt, hiszen eddig mindig arra törekedtem, hogy szépen szétválasszam a pilláimat, de a L'Oréal vezető sminkese, Pataky Ági mutatott egy-két trükköt, hogy hogyan lehet visszafogottabb eredményt elérni a L'Oréal új spiráljával. A dolog lényege annyi, hogy használat előtt alaposan le kell húzogatni a felesleges festéket a keféről, és így sokkal természetesebb lesz az összhatás.

A L'Oréal másik újdonsága, a Super Liner Smokissime egy extra fekete, szivacsos fejű, toll formájú szemhéjpúder, ami a füstös szemek elkészítésében lesz nagy segítségünkre. Füstös sminket ugyan még nem készítettem vele, de tusvonalként már kipróbáltam, arra egészen jól használható. Bár tény, hogy nem lehet vele olyan szabályos és határozott vonalat húzni, mint egy speckó szemhéjtussal, de ha csak egy kis természetes, hétköznapi kiemelésre vágytok, érdemes vetni rá egy pillantást, ugyanis erre a célra (is) tökéletesen megfelel. 




A L'Oréalnál nemcsak a sminktermékek, hanem az arcápolók körül is nagy a zsongás, ugyanis több célcsoportnak is készültek újdonságokkal. A fiatalabb generációnak a Skin Perfection termékcsaláddal kedveskedik a márka, amin belül találunk szérumot, nappali arcápoló krémet, BB krémet és szemkörnyékápolót is. Ezek közül az arcápolót már próbálgatom egy ideje, és bár nem akarok még messzemenő következtetéseket levonni, egyelőre egész jónak tűnik. Az idősebb korosztály számára izgalmas lehet a Revitalift Filler szérum és ránctalanítókrém, ami a jelenleg elérhető ránctalanító készítmények közül a legmagasabb arányban tartalmaz hyaluronsavat.

A Garnier újdonságai között hajra- és arcra való termékeket is találunk. A Miracle Skin arckrémből és szemkörnyékápolóból álló termékcsaládja az öregedés jelei ellen veszi fel a küzdelmet. A termékek különlegessége abban rejlik, hogy a tubusból kinyomva hagyományos krémnek tűnnek, azonban amint elkezdjük őket eloszlatni a bőrünkön, a bennük lévő apró "pigment-buborékok" kipukkannak, és az arcbőrünk tónusához idomulva, mint a színezett-hidratálók, elfedik az apróbb bőrhibákat is. 

Hajápolási fronton a Garnier Fructis Densify samponnal ismerkedtünk meg, ami a benne lévő rostfeltöltő molekuláknak köszönhetően minden egyes hajmosással egyre dúsabbá varázsolja a hajkoronánkat. Az igazat megvallva én eléggé szkeptikus vagyok az ilyen termékekkel kapcsolatban, ugyanis eddig akármilyen hiper-szuper volumennövelő terméket használtam, a nap végére olyan lapos volt a hajam, mintha 2-3 nappal korábban mostam volna meg. Minden esetre lehet, hogy teszek vele egy próbát, hátha épp ez lesz a befutó.

Hamarosan jönnek majd a részteles tesztek is az egyes termékekről, azt hiszem ennyi újdonság közül mindenki talál majd kedvére valót.



Ti melyik újdonságot várjátok a legjobban? Melyikre vagytok a leginkább kíváncsiak?



2 megjegyzés :

  1. A Lash Sensational nekem is nagy kedvencem lett ^^ A Garnier arckrémre nagyon kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
  2. Amióta megvan a Lash Sensational, még a Lancome Grandiose is mellékvágányra került nálam. :)

    A Garnier-ről igyekszem mielőbb írni.

    VálaszTörlés