GYERTYA DEKORÁCIÓK A LAKÁSBAN


Szerintem kevés hangulatosabb dekoráció lehet egy lakásban, mint egy (vagy több) gyertya. Ez ugyanis tipikusan egy olyan dekor elem, amely az év bármely szakában tökéletes kiegészítője a nappalinknak, a hálószobánknak, vagy akár a fürdőszobánknak. Az utóbbi időben rengeteg ilyen témájú inspirációs képet mentettem el, és most, hogy lassan itt a tavasz, úgy gondoltam, veletek is megosztom ezeket, bízva abban, hogy Ti is tudtok majd ötletet meríteni belőle a tavaszi lakásdekoráláshoz.




Az én kedvenceim mostanában a poharas gyertyák, amiket sosincs nincs szívem meggyújtani, pedig ha jobban belegondolok, a kiürült üvegeket is lehetne hasznosítani dekorációként. Használhatjuk őket például mini virágcserépként, vázaként, vagy akár a sminkes asztalunkon ecset, szájfény vagy vattapamacs tartóként.




Szerencsére itthon is óriási a kínálat gyertyákból, úgyhogy össze is gyűjtöttem néhány kedvencemet, amik közül remélem Ti is találtok majd kedvetekre valót.








Ti szeretitek gyertyával dekorálni az otthonotokat? 
Melyik a kedvenc márkátok, illatotok?



4 megjegyzés :

  1. Turcsek Gabriella2015. március 3. 17:31

    Juj, élek-halok a gyertyákért *.* főleg a fehérekért. Már összegyűltek szép számmal, de még kell.

    VálaszTörlés
  2. Imádom a gyertyákat, bár érdekes módon égetni csak télen szoktam őket, egyébként csak dekorációnak pakolgatom ki a kedvenceimet, ahogy Te is írtad. A 7. 9. 11. 15. 16. megvan Nekem is, de ezek közül kinéztem pont a 4. és a 13. számút, olyan szépek! ;)

    VálaszTörlés
  3. Nekem a poharas gyertyákat sosincs szívem meggyújtani. Éppen ezért szeretem nagyon a Yankee Candle tart-jait, mert azok alapból nem olyan szépek, így nem sajnálom őket. :D A kis ananászosat már láttam nálad, annyira kis cuki. ^^

    VálaszTörlés
  4. Szép gyertyákból sosem elég. :)

    VálaszTörlés