VALENTIN- NAPI AJÁNDÉKÖTLETEK NŐKNEK

Ma azoknak a férfiaknak hoztam néhány ajándékötletet, akik - ahogyan az év többi napján - Valentin napon is szeretnék meglepni a kedvesüket egy kis aprósággal. Ilyenkor a mindent elárasztó szívecskéktől nehéz eredetinek lenni, de szerintem egy különleges, jelentést hordozó ékszerrel, egy finom csokoládéval, egy érzéki parfümmel vagy egy kényeztető fürdőbombával most sem lehet mellélőni. Hiszen amúgy sem maga az ajándék, sokkal inkább a gesztus a lényeg.





A Női órák webáruháza Valentin- nap alkalmából felajánlott a blog olvasói számára egy 20% kedvezményre jogosító kupont, amit a készleten lévő Mark Maddox órákra lehet felhasználni. A kedvezmény érvényesítéséhez csak annyit kell tennetek, hogy a rendelésnél beírjátok a megjegyzésbe az inspirallak kódot. Ha elakadnátok, a kuponbeváltás fül alatt megtaláljátok a kedvezmény levonásának módját.


Ti ünneplitek a Valentin- napot? Ha igen, mivel fogjátok idén meglepni a kedveseteket?



5 megjegyzés :

  1. Igen, tervben van egy férfi változat is. :)

    VálaszTörlés
  2. Nem ünnepeljük. Amúgy nehéz lenne nekem venni ezek közül bármit, mert ékszert keveset hordok, csoki mindig van itthon, kozmetikumot meg magam szoktam venni a problémás bőrömre. De egy közös éttermi vacsit mozizással nem szoktunk dátumhoz kötni, nekem ennyi is elég :)

    VálaszTörlés
  3. Szia, díjat hoztam :)

    http://lovecoffeelovelife.blogspot.hu/2015/02/versatile-blogger-dij.html

    VálaszTörlés
  4. Jajj de drága vagy, köszönöm szépen. :) <3

    VálaszTörlés