STÍLUSNAPLÓ | BLANKET COAT


Ahogy várható volt, a Buberry tavaly piacra dobott monogramozott blanket coat-jai után egyre több fast fashion márka kínál hasonló darabokat. Ezek a hatalmas méretű, poncsónak álcázott "takarók" szerintem azért nagyon szuperek, mert azáltal, hogy akár egy télikabátra is rá lehet őket venni, mondhatni ősztől tavaszig hordhatóak, és nagyon jól fel lehet dobni velük egy egyszerűbb outfitet is. 



Összegyűjtöttem néhány blanket coat-ot a hazai üzletek, illetve nemzetközi webshopok kínálatából is. Szerintem érdemes vetni rájuk egy pillantást, hiszen bármelyik darab klassz kiegészítője lehet a ruhatárunknak.





Nektek, hogy tetszenek ezek a darabok? 
El tudjátok képzelni valamelyiket a saját gardróbotokban?



2 megjegyzés :

  1. Buta kérdés: van ennek ujja, vagy könnyen leesik az ember válláról? Engem kissé zavarnak a mozgásban ezek a leplek, de amikor a barátnőm terhes volt, ilyet hordott egész sokáig, kiváltható vele a terheskabát. Meg persze utána is jó :)

    VálaszTörlés
  2. Egyáltalán nem buta kérdés. :) Egyébként ennek nincs ujja, tényleg olyan, mint egy kisebb takaró. Bár még sosem próbáltam, szerintem fel lehet úgy "tekerni" magunkra, hogy ne essen le folyton. Főleg ha övvel, vagy egy vállon átdobott táskával hordjuk. :)

    VálaszTörlés