A LEGSZEBB TAVASZI TÁSKÁK 2015-BEN


Igaz, hogy még csak február közepe van, de én már teljes erőbedobással a tavaszra készülök. Mondhatni hetek óta pasztell- lázban égek és mindenhol ezeket a lágy tónusú kiegészítőket keresem. Kabátok, táskák, lakásdekorációs tárgyak, sminkek... az én szívemben most mind mind a tavasz színeiben pompáznak. Össze is gyűjtöttem a 23 legszebb táskát az Asos, a Mango, a Zara, az F&F, a Bershka és a Deichmann kínálatából, ezeket szeretném most megmutatni Nektek is. 




1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Habár sok szempontból nem túl praktikusak a kézitáskák, nekem mégis ezek a legnagyobb kedvenceim színtől, formától és anyagtól függetlenül. Az idei tavaszi szezonban is csak úgy nyüzsögnek a szebbnél szebb darabok. Találunk itt púderrózsaszínűt, babakéket, krokodilbőr mintásat, különleges fonott díszítésűt és Céline- stílusút is. Csak tudjunk közülük választani.




1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Nem tudom, Ti, hogy vagytok vele, de én szeretem magammal cipelni a fél házat, akárhová megyek is, és bár erre az oldaltáskák nem a legmegfelelőbbek, egy párszor már elgondolkodtam rajta, hogy jó lenne egy ilyen kisebb méretű darabot is beszereznem. Talán így sikerülne leszoknom arról, hogy annyi felesleges dolgot hordozzak magammal.




1, 2, 3, 4

A másik nagy kedvenceim a shopperek, amiket leginkább a hatalmas befogadóképességük miatt szeretek. Az egyetlen szívfájdalmam velük kapcsolatban, hogy nagyon nehezen találni olyat, ami egy kicsit különlegesebb lenne. Legalább is eddig a legtöbb darab ilyen volt, idén viszont már nem csak az egyszerű, klasszikus fazonokkal vannak tele az üzletek polcai, hanem különleges színkombinációjú és izgalmas díszítésű darabok közül is tudunk válogatni.




1, 2, 3

Mostanában egyre jobban tetszenek ezek az elegánsabb válltáskák, mert amellett, hogy egész sok minden elfér bennük, a különleges varrások és díszítések miatt sokkal nőiesebbek, mint egy sima shopper. Nem utolsó sorban pedig bevásárlásnál is jóval praktikusabbak, mint a kézitáskák.




Ti milyen táskával vágtok neki az idei tavasznak?



2 megjegyzés :

  1. Szépek, nem árt, ha van több táskánk :) Nekem egy rohangálós válltáskám van és egy munkába járós, ami kézben és vállon is hordhatós. Muszáj min. kettőt tartanom :) Most télen hátizsákkal járok az időjárás miatt, de ha jön a tavasz, visszapakolok a munkába járósba :)

    VálaszTörlés
  2. Mondhatnánk úgy is, hogy egy táska nem táska. :D Én egyébként mindig a mérettel küzdök, mert vagy túl kicsit sikerül vennem, amibe aztán végül semmi nem fér el, vagy túl nagyot, amit meg úgy megpakolok, hogy kínszenvedés egész nap mindenhová magammal cipelni. :D

    VálaszTörlés