ÜDE NYÁRI SMINK, PAUL MOISE TERMÉKEKKEL

Idén januártól már Magyarországon is elérhető a Paul Moise márka, ami azt hirdeti, hogy a sminktermékei által kompromisszumok nélkül is tökéletesen önmagunk lehetünk. Elég jó szlogen ez a mai világban, amikor szinte mindenki Kim Kardashian klón akar lenni. Már ami a külsőt illeti. Na de visszakanyarodva a márkához, nemrég lehetőségem nyílt kipróbálni néhány terméküket, amikkel ma egy komplett sminket fogok nektek bemutatni, illetve megosztom a tapasztalataimat is a termékekkel kapcsolatban. Előre annyit elárulok, hogy az egyik óriási kedvencem lett. Ha kíváncsiak vagytok, hogy melyik, akkor mindenképpen olvassatok tovább. :)




Négy termék érkezett hozzám tesztelésre: egy alapozó, egy pirosító, egy szemhéjpúder paletta és egy folyékony matt ajakrúzs. Az igazat megvallva nagy ajakkence rajongóként ez utóbbit vártam a legjobban, de végül ez lett az, ami a legkevésbé lopta be magát a szívembe. Egyrészt már maga az illata is nagyon furcsa, de ami a legfőbb problémám vele, hogy túlságosan sűrű állagú, nagyon szárítja az ajkakat, és sajnos eléggé kiemeli a száraz részeket is. A Classic Nude árnyalat egyébként gyönyörű, egy nagyon kellemes barna árnyalat, ami szerintem minden bőrtónus mellett csodaszépen mutat. Csak egyszerűen nem jó érzés viselni, mert ahogy megszárad az ajkakon, kellemetlenül el kezd feszülni. Az eltávolítása sem egy leányálom, szinte csek lemorzsolni lehet az ajkakról. Na de most, hogy túl vagyunk a leggyengébb láncszemen, jöhet az izgalmas rész. 




Folytassuk a sort a márka egyik sikertermékével, a szemhéjpúder palettával, aminek az a különlegessége, hogy Ti magatok választhatjátok ki, hogy mely színeket akarjátok a palettába pakolni. A sikertermék titulus nem hiába, egyszerűen tökéletesek ezek a púderek. Minőségben és méretben messze felülmúlják az általam eddig próbált szemhéjpúdereket. Ha azt nézem, hogy 4.490 Ft-ért milyen palettát kapunk, azt mondhatom, hogy ár-érték arányban kiváló választás. Mindegyik szín elképesztően krémes és pigmentált, ahogy a fenti képen is látszik. És nemcsak az ujjal húzott minták ilyen csodásak, ecsettel felvíve is mesésen intenzívek a színek. A színek nagyon szépen eldolgozhatóak egymással, és a tartósságuk is teljesen rendben van. Bár ez nyilván nagyban függ attól is, hogy milyen bázist használunk hozzá. A színskála egyelőre nem túl széles, viszont vannak barnás, rózsaszínes és világos színek is. Így gyakorlatilag a természetes, natúr sminkektől kezdve, egészen az intenzívebb alkalmi sminkekig simán el lehet vele készíteni bármit.




Volt még a csomagban egy HD Liquid alapozó is. Ez egy eléggé sűrű, és erősen fedő alapozó. Szerencsére jól építhető, úgyhogy a közepestől kezdve egészen magas fedést is el lehet vele érni. Az állagából adódóan gyorsan és nagy mozdulatokkal kell vele dolgozni, hogy szépen mutasson. Én egy nagy fejú duo fiber ecsettel szeretem a legjobban használni. Ahogy majd a lenti képen is látjátok, egyáltalán nincs maszkszerű hatása, és a viselése is nagyon kellemes, szinte egyáltalán nem lehet érezni, hogy ott van az arcunkon. Az ára nagyon baráti, 3.490 Ft-ba kerül a 30 ml-es kiszerelés, ami valószínűleg egy életre elég lesz, ugyanis 1 pumpányi bőven elég belőle egyszerre.

Az utolsó termék a Brilliant árnyalatú pirosító, ami nagyon hasonlít a Nars Orgasm pirosítójához. A szemhéjpúderekhez hasonlóan ez is extrémen pigmentált, úgyhogy nagyon kell vigyázni vele, hogy csak kevés festéket vegyünk fel az ecsetre, különben bohóc arcunk lesz. Egyébként az eldolgozása már nem igényel különösebb gyakorlatot, kezdők is bátran próbálkozhatnak vele. Maga a festék arany csillámokkal van gazdagítva, de ezekből az arcon szerencsére csak egy nagyon kellemes fény marad meg. Egyetlen negatívuma van csupán, az, hogy sajnos eléggé porol, de efelett hajlandó vagyok szemet hunyni a többi pozitív tulajdonsága miatt. Az ára teljesen korrekt, 2.490 Ft-ba kerül az 5,8 g-os kiszerelés. Ez nagyjából egy alsó kategóriás drogériai pirosító árához közelít, viszont a minőségét tekintve simán veri a drágább darabokat is

És akkor most jöjjön, hogy mit sikerült kihoznom ezekből a termékekből. Az alapozó, a pirosító és a folyékony matt ajakrúzs adott, viszont a szemsminkemről még nem esett szó. Ehhez a felső sor középső, és az alsó sor bal szélső rózsaszínes árnyalatait használtam egy leheletnyi rétegben. 




Én maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel, és a folyékony matt ajakrúzst leszámítva, mindegyik terméket bátram merem ajánlani Nektek ezek közül. Ha viszont csak egy valamit próbálnátok ki a márkától, akkor az mindenképpen a szemhéjpúder paletta legyen. Biztos vagyok benne, hogy Titeket is annyira le fog venni a lábatokról, mint engem.


Próbáltátok már a Paul Moise termékeket? Melyik vált be Nektek a legjobban?


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése