ÚJDONSÁGOK A L'OREAL HÁZA TÁJÁN | 2015. ÁPRILIS


Múlthét szombaton a L'Oreal Paris jóvoltából megismerkedhettünk a szezon dekorkozmetikai és hajápolási újdonságaival. Nagyon sok izgalmas termék kerül az üzletek polcaira májusban, amelyeket szeretnék most nektek is bemutatni.

A rendezvény "sztárterméke" az idei szezon egyik legnagyobb durranása, a Casting Sunkiss Jelly volt, ami egy ammóniamentes hajvilágosító krém. A termék különlegessége, hogy fokozatosan, szinte észrevétlenül világosítja a hajat, ezáltal varázsol természetes napcsókolta hajkoronát. A használata roppant egyszerű, kétnaponta kell felvinni a száraz hajra, majd egy hajszárító segítségével megszárítani. Az eredmény pedig puha tapintású, nyárillatú, napszítta haj. Három változatban kapható: világosbarna, középszőke, és világosszőke hajra, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább illőt. Az egyetlen hátránya viszont, hogy festett hajon sajnos nem működik. A  Glamour napokon én már beszereztem belőle egy tubussal, és azóta használtam is egy párszor, úgyhogy hamarosan részletesen is megosztom majd veletek a tapasztalataimat.

TAVASZI DEKORÁCIÓK A LAKÁSBAN | DIVATOS KÉPEK

Ha arról kérdeznétek engem, hogy szerintem mi tehet hangulatossá és stílusossá egy otthont, akkor a gyertyák után másodikként biztosan a képeket említeném. És itt most nem feltétlenül a családi album darabjaira gondolok, hanem azokra a fashion és beauty témájú képekre, amik egy-egy klasszikust ábrázolnak. Egy pár Louboutin, egy üveg Chanel No. 5, vagy éppen egy elhíresült Coco Chanel idézet a legunalmasabb tereket is izgalmassá tudja varázsolni. 

Egy jól megválasztott "divatos kép" szuperül feldobhatja a fésülködő asztalunkat, a dolgozósarkunk környékét, a nappalit, de tökéletes éke lehet akár a hálószobánknak is. Az inspirációs oldalak tele vannak jobbnál-jobb ötletekkel, amik a képek elrendezésében is segítenek, ezekből gyűjtöttem most össze néhányat.


CHANEL ROUGE COCO SHINE | 79 SAGA


A Glamour- napi szerzeményes posztban már említettem Nektek, hogy féláron sikerült hozzájutnom a Müller akciós kosarából a Chanel Rouge Coco Shine 79-es Saga árnyalatához. Az elmúlt egy hétben minden nap ezt a gyönyörűséget viseltem, úgyhogy azt hiszem eljött az ideje, hogy Ti is megismerkedjetek vele közelebbről.

NEW IN | GLAMOUR NAPOK

A korábbi évek gyakorlatával ellentétben most nem írtam össze tételesen a Glamour-napi kívánságlistámat, csak fejben szedtem össze azokat a dolgokat, amiket szerettem volna megvenni, és úgy érzem, most először sikerült “ésszel” vásárolnom. A beauty szekcióban kevés, de jó minőségű, és korábban már bevált terméket vásároltam újra, úgyhogy azt hiszem itt nem lesz nagy meglepetés. Ruhák tekintetében is sikerült visszafognom magam, és csupa olyan dolgot vettem, amit már korábban kinéztem magamnak.



GLAMOUR- NAPI BEAUTY AJÁNLÓ


Már javában zajlanak a Glamour-napok, de mivel még előttünk áll két nap az akciós vásárlásra, úgy gondoltam, megosztom veletek, hogy szerintem milyen beauty termékekre érdemes most kedvezményesen lecsapni.

MAC | RELENTLESSY RED


Nagyjából tavaly ősz óta szerepelt a kívánságlistámon a MAC Relentlessy Red rúzsa, és most végre a saját készletemben tudhatom ezt a kis csodát. Amikor bementem az üzletbe, mindenképpen egy könnyed, tavaszias, különleges színt szerettem volna, amit a munkahelyemen is viselhetek. Az eladó lány segítségével kiválasztottuk a Please me árnyalatot, de valahogy nem volt meg az az érzés, hogy naaa, ez már igen. Aztán eszembe jutott, hogy mióta szeretném kipróbálni a Relentlessy Red-et, úgyhogy megkértem, hadd "próbálhassam fel" azt is. Ugyan még csak véletlenül sem felelt meg azoknak a kritériumoknak, amikkel nekiálltam a vadászatnak, de első látásra lenyűgözött, úgyhogy nem is gondolkoztam rajta sokat. Hát így került hozzám életem első MAC rúzsa, a Relentlessy Red.

APRÓ ÖRÖMÖK | 2015. MÁRCIUS

"Ha boldogan szeretnénk élni, meg kell őrizni optimizmusunkat. Ha sikereket akarunk elérni, hinnünk kell képességeinkben. Ha szeretetre vágyunk, nem vezérelhet bennünket a gyűlölet. Ami sugárzik belőlünk, amit hangoztatunk, hasonló formában visszajut hozzánk." /Louise L. Hay/

Három nap ide vagy oda, a március valahogy sokkal nehezebben akart eltelni, mint a február. Mondjuk én annyira nem bántam, hiszen a hónap nagy részében egész kellemes, tavaszias idő volt, úgyhogy végre felavathattam a púderrózsaszínű Bershka kabátomat is. Február után egyébként ez a hónap is telis-tele volt örömteli pillanatokkal, viszont az esti pozitív élmények összeírásában egy kicsit ellustultam, ezen mindenképpen szeretnék javítani a későbbiekben. Az Instagramos képeket elnézve három kívánságlistás darabot is sikerült beszereznem márciusban, így az évre szóló listámnak lassan a végére is érek. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen hamar. 




♥ nutellás palacsinta ♥ fizetésnap ♥ akciós oldaltáska az F&F-ből ♥ Kódjátszma ♥ napsütéses napok ♥ bőrkabátos idő ♥ pizza-hegyek ♥ Oprah Winfrey - Amit biztosan tudok ♥ még több palacsinta ♥ nyár-estéket idéző naplemente ♥ Rhonda Byrne - Határtalan gondolatok ♥ Relentlessy Red ♥ mekis forrócsoki az éjszaka kellős közepén ♥ Canon EOS1200D ♥ az év első fagyija ♥ kedves postás néni ♥ Focus: A látszat csal ♥ Apás szülinapozás ♥ Dorka Pertity táska ♥ családunk legapróbb szeme fénye: Lizike ♥ Felezős vacsora ♥ 



Nektek mik voltak a legkedvesebb emlékeitek, apró örömeitek márciusban?