STÍLUSNAPLÓ | TORNACIPŐ


A tavasz közeledtével mindig rám tör a "tornacipő-láz". Már tavaly is szemezgettem a Converse klasszikus, alacsony szárú fehér tornacipőjével, de végül lebeszéltem magam róla. Aztán az őszi kívánságlistára ismét felkerült, de valamiért akkor is elhalasztottam a megvásárlását. Most, hogy itt a jó idő, megint elgondolkodtam, hogy jó lenne beruházni egy párra, hiszen amellett, hogy nagyon kényelmes, gyakorlatilag tavasztól őszig bármilyen outfitben megállja a helyét. Bizony ám, merthogy a sportos farmernadrágos összeállításoktól kezdve, a rövidnadrágos- szoknyás szetteken túl, egy-egy elegáns blézer mellett is szuperül mutat. Hogy meggyőzzem magam, segítségül hívtam a Pinterestet, és lementettem pár outfit inspirációt. Ezekből szeretném most megmutatni Nektek a kedvenceimet, bízva abban, hogy tudok segíteni a döntésben, ha Ti is dilemmáztok a megvételén.

NEW IN | 2015. MÁRCIUS

Az utóbbi pár hónapban sikerült teljesen visszafognom a beauty kiadásokat, a múlt héten pénteken és szombaton viszont 33%-os kedvezmény volt a Rossmannban minden dekor-kozmetikai termékre, úgyhogy 'megleptem magam' néhány újdonsággal. Illetve régi kívánságlistás darabokat is sikerült beszereznem, amik megérnek egy említést. 




TERMÉSZETES FINOMSÁG A BŐRNEK | LUSH BRAZENED HONEY

Korábban már meséltem Nektek róla, hogy a karácsonyi szezonban sikerült beszereznem két terméket a LUSH-ból, amik közül az egyikről, a Buche De Noel arctisztítóról, már részletesebben is írtam. Ma a Brazened Honey kerül terítékre, ami egy természetes összetevőkből álló frissítő, méregtelenítő arcpakolás.


ÚJDONSÁGOK A L'ORÉAL HÁZA TÁJÁN


Február 21-én megrendezésre került a L'Oréal 3. blogger napja a csodás Villa Bagatelle-ben, ahol megismerkedhettünk a L'Oréal Paris, a Garnier és a Maybelline New York tavaszi újdonságaival. Ezekből hoztam most Nektek egy kis ízelítőt.


ÚTIKALAUZ ONLINE VÁSÁRLÁSHOZ I.

Annak ellenére, hogy ma már napról-napra egyre több webshop kínálatából válogathatunk a szépségápolási termékektől kezdve a ruhákon át egészen az elektronikai cikkekig, sokan még mindig ódzkodnak az internetes vásárlástól. A mai poszttal nekik szeretnék segíteni, összegyűjtve az elmúlt 6 év online shopping tapasztalatát. Mivel elég sok gondolat jutott eszembe a témával kapcsolatban, két részre bontottam az egészet. Az első részben a dolog technikai oldaláról olvashattok, a következőben pedig a kedvenc és kipróbált webáruházaimból hozok egy válogatást, hogy honnan, mit és hogyan érdemes rendelni, mennyi szállítási idővel lehet kalkulálni az egyes helyeknél, és hasonlók.

Még ma is határozottan emlékszem az első online rendelésemre, ami egy no name ecsetkészlet volt az eBay-ről. Első körben mindenképpen valami olcsó dolgot szerettem volna vásárolni, hogy ha mégsem érkezik meg, akkor ne dobjak ki túl sok pénzt az ablakon. Akkor még fogalmam sem volt róla, hogy nagyjából mennyi lehet a szállítási idő, így már teljesen el is felejtkeztem róla, amikor egyszer csak váratlanul megérkezett a csomagom. Szerencsére minden rendben volt a termékkel, úgyhogy onnantól kezdve beindult a gépezet, és ma már szinte a vásárlásaim ⅓-át online tudom le.

Ha még nem vásároltál korábban online, Neked is azt tudom javasolni, hogy kezdj valami aprósággal. Az eBay tele van $1-os ékszerekkel és egyéb csecsebecsékkel, amik garantáltan meghozzák a kedved az internetes vásárláshoz. Ha pedig mindenképpen belföldről vásárolnál először, bemelegítéshez tökéletes lehet az eMag, ahonnan szállítási költség nélkül már pár száz forintért rendelhetünk szépségápolási termékeket. 


GYERTYA DEKORÁCIÓK A LAKÁSBAN


Szerintem kevés hangulatosabb dekoráció lehet egy lakásban, mint egy (vagy több) gyertya. Ez ugyanis tipikusan egy olyan dekor elem, amely az év bármely szakában tökéletes kiegészítője a nappalinknak, a hálószobánknak, vagy akár a fürdőszobánknak. Az utóbbi időben rengeteg ilyen témájú inspirációs képet mentettem el, és most, hogy lassan itt a tavasz, úgy gondoltam, veletek is megosztom ezeket, bízva abban, hogy Ti is tudtok majd ötletet meríteni belőle a tavaszi lakásdekoráláshoz.

APRÓ ÖRÖMÖK | 2015. FEBRUÁR

"A magunk kis világában megteremthetjük a belső békét, az egyensúlyt, a harmóniát azáltal, hogy rendet teszünk belül és kívül is. Mert ahogy odabent rend van és béke, úgy elrendeződnek körülöttünk is a dolgok, és sokkal jobbnak találjuk a külvilágot is." /Bagdy Emőke/

A február szerencsére nagyon hamar eltelt, aminek én most különösen örülök, ugyanis már alig várom, hogy végre igazi tavaszi idő legyen, és előkerülhessenek a lengébb, színesebb ruhadarabok és kiegészítők. Az elmúlt hónap összességében véve abszolút pozitív volt számomra, amiben biztos vagyok, hogy nagy szerepe volt annak is, hogy minden este összeírtam az aznapi pozitív élményeimet. Ezek közül szeretnék most megosztani Veletek néhányat a mostanában készült Instagramos képpel együtt.




♥ napsütéses reggel ♥ akciós táska a Mango-ból ♥ hóvirág ♥ jófej buszsofőr ♥ Ray Ban Erika ♥ tavaszi dekoráció a lakásban ♥ narancskrémes süti ♥ A mindenség elmélete ♥ Love, Rosie ♥ A szürke ötven árnyalata ♥ péntek és szombat este nem kell ébresztőt állítani ♥ világosban hazaérni a munkából ♥ kéksajtos csirkesaláta ♥ L'Oreal blogger találkozó ♥ epres forrócsoki ♥ megvettem életem első autóját ♥ napozó cicus ♥ nyertem egy pendrive-ot ♥ puncsos mignon ♥ hétvégi lustálkodás ♥ közös családi ebédek ♥


Nektek mik voltak a legkedvesebb emlékeitek, apró örömeitek februárban?